Company
Start Om Kontakt Medlemmar Arkiv Medlemsinfo Framträdanden

 

 

2002

Efter ett års uppehåll återupptogs abonnemangskonserterna med Motala Musikföreningar.

 

Jazzlegenden LARS ERSTRAND gästar bandet och får med sina vibrafontoner publiken att åter ge oss 'Dagens Ros'.

 

En konsert ges vid Sjöbris med dålig publiktillströmning, troligen beroende på dåliga annonsering.

 

Dansmusik spelas i samband med bostadsstiftelsen Platens familjefest då beslysningen i 'Nya Stadsparken' invigdes. Bra väder och stor publik som syntes trivas.

 

Motala Musikpaket 2002 sjösätts och som solist och presentatör engagerades sångerskan ANNA LOTTA LARSSON som med sin ackompanjatör PETER LJUNG kom att bjuda på en varierad repertoar och visade prov på stor musikalisk bredd. Publiken, ca 300 personer, gav Anna Lotta stående ovationer.

 

Årets höstkonsert fick manifestera bandets 35-årsjubileum och inbjuden gästartist var META ROOS. Metas utstrålning och stora musikalitet fångade publiken i den fullsatta lokalen och smittade även av sig på bandet som enligt Motala Tidning fick Folkets Hus att gunga. Publikt sett kom denna konsert att bli en av de bästa i bandets historia och flera 'Dagens Ros' utdelades efter konserten.

 

Verksamhetsåret avslutas med en julkonsert i Sjöbris i sedvanlig tomteluvedräkt.

 

År 2002 kom att bli GÖRAN HOVLUNDs elfte och sista år som bandets musikaliska ledare. Bandet har under Görans ledning gjort ett stor antal mycket bra konserter och  har vid flera tillfällen nått musikaliska höjder som gett ett gott renomé och en aktningsvärd stor och trogen publikskara.